Meny
SV / EN

Easyforms armatur nominerad till Bästa nyhet inom belysning

Hem Easyforms armatur nominerad till Bästa nyhet inom belysning

Det är med stor stolthet vi kan berätta att vår armatur LAY har blivit nominerad till Bästa nyhet inom belysning 2023!

LAY är en formgiven, svensktillverkad pendelarmatur i FSC-certifierad ek. Ett lekfullt experiment där vi har försökt tänja på gränserna för vad trä tillåter och där vi vill inspirera branschen till att våga vara nyfiken på nya hållbara material. Det som utmärker LAY är att armaturen har ett omslutande ”U” som svävar ovanför den rundsvarvade ekstommen. Detta ”U” ger en mycket god avskärmning i balans med att trä och ljus skapar ett effektfullt och behagligt samspel mellan varandra. Lämpliga användningsområden är: Kontor, restaurang, café, matbord, skrivbord, bardisk, reception, konferensrum.

Utvald av juryn

Armaturen presenterades först på ELFACK 2023 i maj, där det till vår stora glädje visades stort intresse för LAY. Efter en selekteringsprocess av Elmässans jury har bidragen i deras årliga tävling sållats ut till ett fåtal, och LAY har nu möjlighet att bli utsedd till Bästa nyhet inom belysning på Elmässan i oktober.

Vill du rösta på vår armatur LAY?

Elmässan äger rum 18-19 oktober på Kistamässan, och självklart är vi på plats. Där kan du uppleva LAY i verkligheten och lägga din röst på den du anser vara värdig vinnare. Du kan fram till dess kan du redan nu rösta på din favorit HÄR!

Vi ses på Elmässan 2023 i monter E:24!

Offert / Förfrågan

    Förfrågan för:

    Önskat antal:

    genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.