Meny
SV / EN

Easyform

Vi är specialister inom professionell belysning för offentliga och kommersiella miljöer. Med nyfikenhet och nya idéer i samspel med lång erfarenhet och gedigen kunskap inom belysning och smarta styrsystem, är vi alltid redo för nya utmaningar. Genom vårt breda utbud av innovativa och energieffektiva produkter kan du lita på att vi är en partner som tar ett helhetsgrepp och ansvar över ditt projekt.

Mer än bara en partner

Vi har en spännande resa framför oss. Utvecklingen inom belysning går mer och mer mot intelligent belysning och smarta lösningar. Men smarta lösningar är idag mer än bara belysning. Vi samlar de viktigaste tekniska applikationerna i din vardag. Vi erbjuder helhetslösningar som även kan integreras med andra smarta användningsområden. Med en snabbt föränderlig marknad ställs det höga krav på våra medarbetare. Vi fortsätter kontinuerligt att utvecklas och fördjupa vår kunskap för att säkerställa att vi är redo för morgondagens utmaningar. Framtiden är redan här.

Vi värdesätter och förstår vikten av goda kundrelationer. När du väljer att samarbeta med oss kan du lita på en tydlig och enkel process samt känna dig trygg i vårt arbete. Vi är mer än bara en partner. Vi är elinstallatörens bästa vän!

Vi kan belysning

På Easyform är vi experter på belysning. Vi är certifierade användare av verktygen DIALux evo och RELUX. Vi driver kontinuerligt utvecklingsprojekt där vi bygger vidare vår kunskap. Vi strävar ständigt mot att förbättra våra produkter utifrån effektivitet, funktionalitet, installationsvänlighet och intelligenta lösningar. Vi ska alltid ligga i framkant när det kommer till kompetens och erbjudandet av moderna belysningslösningar.

Showcase

Referenser

Här hittar ni ett urval av arbeten vi utfört för våra kunder

Mångsidig belysning för Bolist i Önnestad

Bolist är en etablerad bygghandel som är välkänd för sin breda produktportfölj…

Vindö Bilgalleri visar klassiker i nytt ljus

Vindö Bilgalleri, hem till över 70 fantastiska bilar från närmare 20 olika…

Offert / Förfrågan

    Förfrågan för:

    Önskat antal:

    genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.