Meny
SV / EN
Hem / Referenser / Spotlights från Easyform belyser Bastards restauranger

Spotlights från Easyform belyser Bastards restauranger

Under 2021 startades vad som skulle bli ett framgångsrikt projekt tillsammans med Bastard Burgers, hamburgerkedjan med en urban touch. För att låta den unika inredningen komma till sin rätta eftersöktes ett skensystem med spotlights, och Easyform hade svaret.

De övergripande målen var att förbättra belysningen och samtidigt skapa en estetiskt tilltalande atmosfär på Bastard Burgers restauranger. När målet var klarlagt identifierade samt analyserades de önskemål och utmaningar som projektet kunde möta.

– Med tanke på att projektet genomfördes på cirka 30 orter i Norden var det viktigt att vi kunde säkerställa flödet för att undvika förseningar och störningar, säger Peter Berntsson, projektansvarig och KAM på Easyform.

Spotlights lyfter unika detaljer

När det kom till produktval var Easyforms Easytrac-skenor och Piston Spotlights perfekta för ändamålet.

– Dessa produkter utmärker sig genom sin höga prestanda och moderna design, vilket matchade restaurangens estetik och behov. Easytrac-skenorna erbjuder enkel installation och flexibilitet, samtidigt som Piston Spotlights erbjuder effektiv och justerbar belysning, berättar Peter Berntsson.

Lysande lösningar

För att kunna förebygga utmaningarna fokuserade Easyform på att ha en effektiv och välplanerad leveransprocess och kommunikation. Genom att arbeta nära Bastard Burgers-teamet och deras restauranger kunde Easyform optimera leveransschemat och försäkra att produkterna nådde rätt restaurang i rätt tid.

Resultatet är en belysningslösning som framhäver de element som gör Bastard Burgers till unika i sin bransch och ger gästerna en härlig restaurangupplevelse. Easyforms projektansvarige konstaterar slutligen att projektet levt upp till målbilden.

– Vi har en nöjd kund, men tillsammans även en nöjd slutkund, säger Peter Berntsson.

Utmaning

Förbättra belysningen och samtidigt skapa en tilltalande atmosfär.

Kund

Bastard Burgers

Ort

30 orter i Norden

År

2021
+ Easytrac Pro 3-fas skensystem
+ Piston 20 TL
+ Easytrac Pro 3-fas skensystem
+ Piston 20 TL
+ Easytrac Pro 3-fas skensystem
+ Piston 20 TL
+ Easytrac Pro 3-fas skensystem
+ Piston 20 TL
+ Piston 20 TL
+ Easytrac Pro 3-fas skensystem

Referensprodukter

Produkter från projektet

Offert / Förfrågan

    Förfrågan för:

    Önskat antal:

    genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.