Meny
SV / EN
Hem / Referenser / Easyforms spotlights belyser HTH:s kvalitetskök

Easyforms spotlights belyser HTH:s kvalitetskök

HTH Kök är producenter, montörer och designers av danska kvalitetskök. Hit vänder sig den som söker en helhetslösning för att skapa en wow-faktor när det gäller hemmets viktigaste samlingspunkt. När köksstudion i Jönköping stod inför en totalrenovering kontaktades Dere Bygg för att driva projektet och finna rätt lösningar som visar köken från sin bästa sida.

Ansvarig för projektet var Dimot Dere, vd för Dere Bygg. Upprustningen innefattade även nya lösningar för belysning, vilket ledde till att Dimot kontaktade Easyform.

Vi fick i uppdrag av HTH Kök att hitta spotlights som stämde överens med arkitektens designkrav samt tekniska specifikationer. Easyform hade exakt de produkter vi behövde, berättar Dimot.

Valet föll på Easyforms populära spotlights Piston 30 och Piston 10. Dessa armaturer är utrustade med en 3-fas multiadapter som passar Easytrac, Global trac och fler skensystem. Dessutom är de dimbara med vanlig fasdimning, har RA90+ för överlägsen färgåtergivning samt är tillverkade av gjuten aluminium med ett pulverlackerat hölje och reflektorteknik för hög effektivitet.

Motsvarade förväntningarna

Easyforms spotlights Piston 30 och Piston 10 matchar väl med den industriella inredningen med tegelväggar, mörka järnbalkar och glasväggar med smidesinramning. Med punktbelysning kan detaljerna i inredningen lyftas fram och bli inspirerande för den som ska välja sitt nya kök. För Dimot Dere blev Easyforms lösning därför ett enkelt val.

– Anledningen till att vi valde Piston 30 och Piston 10 för detta projekt var att designen och priset stämde väl överens med beskrivningen för projektet, förklarar Dimot.

Även efter installationen är upplevelsen att belysningen fyller sin funktion i att ge de vackra köken rätt atmosfär i HTH:s köksstudio.

– Easyforms produkter har absolut levt upp till förväntningarna för projektet. Även responsen från HTH är att de upplever renoveringen som kanonbra, berättar Dimot.

Dimot berättar också att han är nöjd med servicen från Easyforms sida.

– Jag skulle absolut rekommendera andra att välja Easyform för sitt projekt, eftersom engagemanget och servicen från säljaren Anton varit kanonbra. Dessutom motsvarade armaturernas kvalitet våra förväntningar, avslutar Dimot.

Upplev förvandlingen

Butiken är nu färdigställd och hade invigning den 10 mars 2023. För den som är intresserad att uppleva HTH Köks förvandling finns köksstudion att besöka på Batterigatan 20 i Jönköping.

Är du intresserad av att själv använda Piston för ett projekt?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Utmaning

Spotlights till industriell inredning som highlightar kökens detaljer på bästa vis.

Kund

HTH-Kök

Ort

Jönköping

År

2023
+ Piston 30 TL
+ Piston 30 TL
+ Piston 30 TL
+ Piston 30 TL
+ Piston 10 TL
+ Piston 10 TL
+ Piston 10 TL
+ Piston 30 TL

Referensprodukter

Produkter från projektet

Offert / Förfrågan

    Förfrågan för:

    Önskat antal:

    genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.