Meny
SV / EN
Hem / Referenser / Optimerad entrébelysning med nya armaturer

Optimerad entrébelysning med nya armaturer

Belysningen i en entré är ofta något som tas för givet, men rätt val av armatur kan göra stor skillnad för säkerhet, komfort och upplevelse. Easyforms armatur Ring blev den perfekta lösningen när en fastighet behövde uppgradera sin trapphusbelysning. Ta del av vikten av att välja rätt belysning för entréer och de många fördelarna det medför.

Entréer är områden med högt slitage och frekvent användning, vilket ställer specifika krav på belysningens kvalitet och hållbarhet. Dålig belysning kan leda till ökad olycksrisk, obehag för boende och besökare, samt högre energikostnader. Att hitta en lösning som kombinerar effektivitet, hållbarhet och kostnadseffektivitet är avgörande.

Hög prestanda och stilren design

När fastigheten i detta projekt behövde förbättra belysningen i sin entré, stod de inför flera utmaningar. De behövde en lösning som inte bara uppfyllde tekniska krav och styrningsbehov, utan som också var kostnadseffektiv. Med ett dyrare alternativ föreskrivet i den ursprungliga planen vände de sig till Easyform för ett alternativ. Easyforms KAM Peter Berntsson föreslog armaturen Ring som den ideala lösningen.

Armaturen Ring från Easyform är en serie pendlade armaturer som erbjuder en snygg, högpresterande och funktionell lösning av hög kvalitet. Med en vacker och samtidigt stilren design smälter den enkelt in i olika miljöer, inklusive kontor, korridorer, skolor, hälso- och sjukvård samt hotell- och restaurangmiljöer. För denna entré erbjöd Ring en rad fördelar:

  • Kostnadseffektivitet: Ring visade sig vara mer ekonomiska än de ursprungliga alternativen, vilket gjorde det möjligt att hålla sig inom budget.
  • Tekniska specifikationer: Armaturen uppfyllde alla tekniska krav, inklusive justerbar färgtemperatur från 2700K till 4000K och ljusstyrning.
  • Energibesparing: Den smarta styrningen och LED-belysningen i Ring bidrar till att minska energiförbrukningen, vilket sänker de långsiktiga driftkostnaderna.
Ett vackert resultat

De nya armaturerna ger entrén ett lyft i att skapa en tryggare och mer inbjudande miljö. Att investera i kvalitativ belysning är en investering som fortsätter att leverera värde för entréns besökare långt in i framtiden.

 

Vill du ha hjälp att välja belysning för ditt projekt? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Utmaning

Lösning för trapphus som uppfyller tekniska krav, styrningsbehov och är kostnadseffektiv.

År

2024
+ Area-S TL
+ Area-S TL
+ Area-S TL
+ Area-S TL
+ Area-S TL
+ Area-S TL
+ Area-S TL

Offert / Förfrågan

    Förfrågan för:

    Önskat antal:

    genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.