Meny
SV / EN
Hem / Referenser / Mångsidig belysning för Bolist i Önnestad

Mångsidig belysning för Bolist i Önnestad

Bolist är en etablerad bygghandel som är välkänd för sin breda produktportfölj och sin dedikation att möta kundernas behov av högkvalitativa produkter och tjänster, för både professionella hantverkare och hemmafixare. Med mål att förbättra energieffektiviteten och ljuskvaliteten för Bolist i Önnestad genomfördes ett omfattande belysningsprojekt där förlegade lysrör byttes mot modern LED-teknik från Easyform.

Uppdraget bestod av att utforma en belysningslösning som kunde möta Bolists behov av både allmänljus och accentbelysning samtidigt som den skulle vara energieffektiv och flexibel nog att anpassas till olika delar av butiken.

Allmänljus och accentbelysning i samma lösning

Easyform levererade en lösning med Easytrac 3-fas skenor, som möjliggör installation av både allmänljus och accentbelysning på samma skena. Genom att installera Piston spotlights och de linjära armaturerna Area på skenorna kunde Bolist få en mångsidig belysningsmiljö, som kan anpassas både efter olika avdelningar och produktområden. Detta tack vare hög ljuskvalitet, låg energiförbrukning och förmåga att integrera olika ljusnivåer och färgtemperaturer.

– Lösningen som installerats för Bolist i Önnestad har ett högt Ra-värde och bra lumen, vilket ger en bra färgåtergivning. Armaturerna har också en lägre watt som gör det hela mer energieffektivt. Tillsammans hjälper det till att skapa en optimal belysningsmiljö for Bolists kunder och personal, säger Peter Berntsson, KAM på Easyform.

 

Belysning med flera fördelar

Den nya LED-belysningslösningen kommer att ge Bolist flera fördelar. Med en förbättrad visuell miljö blir det lättare för kunderna att navigera och hitta produkterna de söker. Dessutom kommer den energieffektiva belysningen att minska Bolists driftskostnader på lång sikt och bidra till en mer hållbar verksamhet. Med Piston spotlights kommer den flexibla belysningslösningen också ge möjlighet att anpassa och förändra belysningen över tiden för att lyfta nyheter i sortimentet.

Vill du ha hjälp med energieffektiv och anpassningsbar belysning i din butik? Varmt välkommen att kontakta oss!

Utmaning

Förbättrad energieffektivitet och ljuskvalitet

Kund

Bolist

Ort

Önnestad

År

2023
+ Easytrac Pro 3-fas skensystem
+ Piston 30 TL
+ Area-S TL
+ Piston 30 TL
+ Easytrac Pro 3-fas skensystem
+ Area-S TL
+ Piston 30 TL

Offert / Förfrågan

    Förfrågan för:

    Önskat antal:

    genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.