Meny
SV / EN
Hem / Referenser / Blåvittshopen

Blåvittshopen

När IFK Göteborg stod i begrepp att renovera sin souvenir-shop i deras fotbollsarena Gamla Ullevi önskade de få hjälp med att ljussätta butiken. Easyform utförde uppdraget i enlighet med Blåvittshopens nya koncept.

 

– Armaturer för allmänbelysning fanns redan på plats, så vårt uppdrag handlade om ta fram rätt armaturer och att skapa rätt balans och ljussättning för accentbelysningen så att butikens produkter exponeras på ett bra och korrekt sätt, berättar Anton Swärdh på Easyform.

För att utföra detta valdes Silver TL.

– Detta är en av våra storsäljare när det kommer till spotlights för 3-fas skena, förmodligen tack vare alla de möjligheter som armaturen erbjuder. Man kan få den i mängder av olika spridningsvinklar, färgtemperaturer, effekter, styrningar och kulörer vilket skapar förutsättningar att bestycka armaturen precis så som man vill i det specifika projektet, förklarar Anton.

Den valda produkten kommer med fler fördelar.

– En annan viktig aspekt som gjorde att vi valde att använda Silver TL var för att vi ville använda ett LED-chip med hög färgåtergivning eftersom vi ville möjliggöra att produkternas färger skulle återges på bästa möjliga sätt, forsätter Anton.

Vill du också ha hjälp att ljussätta din butik på bästa sätt? Kontakta oss.

Utmaning

Förhållningen till belysningsskenornas tidigare placering för att undvika att flytta på dessa, samt en relativt låg takhöjd vilket kan öka risken för att butikens besökare bländas av armaturerna.

Kund

Blåvittshopen

Ort

Göteborg

År

2022
+ Silver TL
+ Global Trac Pro 3-fas skensystem
+ Silver TL
+ Silver TL

Offert / Förfrågan

    Förfrågan för:

    Önskat antal:

    genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.