Om Easyform

Vår inriktning 

Easyform är specialiserade inom professionell belysning för offentliga och kommersiella miljöer, som t ex kontor, skolor, vårdinrättningar, butiker och köpcentra. Easyform har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom belysningsteknik och smarta styrsystem. Med vårt breda utbud av innovativa och energieffektiva produkter får ni en partner som kan ta ett helhetsgrepp över ert projekt. 

Kundfokus 

Belysning är en viktig del i miljöer där det är viktigt att skapa rätt atmosfär och harmoni. För Easyform är varje kund unik vilket återspeglas i våra förslag till belysningslösningar. Vi strävar alltid efter att hitta den optimala lösningen med hänsyn till våra kunders specifika förutsättningar.

Kunskap & fakta 

Easyform erbjuder även tjänster inom bl a ljusdesign, ljusberäkningar, drifts- och besparingskalkyler. Easyform är certifierade användare av verktygen DIAlux evo och RELUX. Vår tillgång till test- och utvecklings laboratorium ger oss viktig kunskap i vårt arbete med att utveckla effektiva, funktionella och intelligenta belysningslösningar. Easyforms strävan är alltid att ligga i framkant och erbjuda moderna belysningslösningar.

MISSA INGET VIKTIGT

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av aktuella händelser och erbjudanden.