Meny
SV / EN

Produktnyhet

Hem Produktnyhet

Om du söker efter prestanda, installationsvänlighet och hög ljuskvalité så är Luna den rätta plafonden för dig.

Luna – det latinska ordet för måne.

Anledningen till varför månen ibland kan upplevas hel eller halv beror på att den inte är en ljuskälla i sig utan får sin yta belyst genom att solens strålar träffar jordens yta för att sedan reflekteras upp mot månen. Alltså belyses den med indirekt ljus vilket innebär att den ofta blir väldigt behaglig att kolla på. Just månen har varit en inspirationskälla till vår nya plafondserie och därför tycker vi att namnet var självklart – Luna.

Plafonden har en behaglig kontrastdämpande ljusfördelning och erbjuds med ett indirekt ljus som gör den lämpad att montera både dikt vägg så som dikt tak. Den opala diffusorn skapar en nästintill sömlös ljusbild där ljuset går hela vägen ut till kanten och kvar lämnas endast en ytterst tunn ram på 3mm. Armaturen är förberedd med knockouts både från ovan och från sidan för att underlätta vid installation i de fall man önskar montera plafonden med utanpåliggande kablage.

Tack vare integrerad Koolmesh-mjukvara i varje armatur i kombination med en HF-sensor och dagsljussensor skapas flexibilitet utöver det vanliga. Koolmesh möjliggör att man kan ställa in ljusnivåer, justera tidsinställningar för grundljus, optimera sensorns känslighet, skapa scenarion och gruppera flera armaturer och få dessa att kommunicera med varandra helt trådlöst där varje armatur förlänger signalen vidare i ett så kallat mesh-nätverk.

Ett exempel på lämpligt användningsområde för Luna är trapphusmiljöer där man vill åstadkomma en komfortabel, fullt automatiserad och trygg ljusupplevelse utan att behöva kompromissa med energibesparingen.

Läs mer om vår nya plafondserie här

Offert / Förfrågan

    Förfrågan för:

    Önskat antal:

    genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.